InspirationMetallofter

  

Vi håber nedenstående kan være til inspiration for dit byggeri.
Da vi designer vore loftprojekter i tæt samarbejde med vore kunder, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har særlige ønsker om udseende eller lignende. Dine ønsker er nemlig vores inspirationskilde.

 

A-Tex A/S, (K-speciel kombiloft)

 

Deif A/S i SKive (K-standard kombiloft)

 

Co3 i Ikast (strækmetalloft)

 

Morsø Bank (K-åben med "skibsfuge") 

 

 

 

 

A-Tex, Herning:
Ny administration udført med Techo kombiloft, type K - speciel. Heldækkende perforeret loft med akustisk dæmpning. Projektet og valg at lofttype er blevet tili et tæt samarbejde mellem Bygherren A-TEX A/S, arkitektfirmaet Arkitec A/S i Herning, VVS firmaet GK VVS A/S i Herning og TechoKlima A/S. Valget faldt på et perforeret stålloft med firkantet perforering og iklæbet akustisk filt. Loftet er et såkaldt kombiloft, som både klarer opvarmingen og komfortkøling i bygningen. Loftet er udført i galvaninseret udførsel, for at fremhæve det rustikke look, man ønsker i virksomheden. Der er ligeledes valgt en løsning med strålevarme udført i varmtgalvaniseret udførelse i lagerhallerne, så man virkelig oplever en gennemførthed i valg af bygningsmaterialer i virksomheden.

 Atex_2_redig
A-Tex A/S, Herning - Kombiloft -type K-speciel

 

 

Atex_4_redig
A-tex A/S, Herning - Kombiloft, type K-speciel. Afsluttet med glat uperforeret kant.

 

 

Atex_3_redig
A-tex A/S, Herning - Kombiloft, type K-Speciel. Bemærk lysbånd med integreret lysarmaturer er udført i galvaniseret stål uden perforering.

 

 

retur til toppen

 

 

  Deif A/S i SKive:
Køleloft type K monteret som et heldækkende køle-varme kombiloft med akustisk dæmpning. Et kombiloft med akustisk dæmpning giver et fantastisk indeklima og giver medarbejdere optimale arbejdsforhold. Et køle-varme kombiloft er desuden energibesparende og derved opnås en meget attraktiv driftsøkonomi. Deif A/S har via målrettet indsats opnået en ekstrem lav driftsomkostning på kølingen, bl.a. ved brug af grundtvandskøling.

 

  Deif_2
Deif. K-loft standard med akustisk dæmpning.

 

Deif_1

Til toppen
 Deif reception. loftpaneler tilpasset skrå vægge.

 

Deif_3
Deif A/S. Loftet afsluttet med kantprofil og tilpasset rummets lidt specielle arkitektur.

 

 

 

retur til toppen 

 

 

Co3 Web agency i Ikast:
Techo strækmetalloft i T-skinne system. Loftet kan både, som her hos Co3, monteres som et selvstændigt loft eller monteres under vore kølebafler eller SKS køleelementer. Loftet er særdeles velegnet son nedhængt loft under vore køleelementer pga. stor friareal i kassetterne. Dette projekt med strækmetalloft er blevet til i nært samarbejde med arkitektfirmaet Arkitect A/S i Herning. 

Co3_1
Co3 webbureau. Techo strækmetalloft nedhængt i T-skinnesystem.

 

Co3_2
Co3 webbureau. Strækmetallets særlige struktur giver et flot look.

 

 

retur til toppen

 

 

Morsø Bank, Morsø:
K-åbent perforeret akustikloft. Et klassisk loft velegnet til storrumskontorer, banker etc. Loftet kan både leveret med åbne spalter mellem panelerne eller som her vist med "skibsfuge" ilagt spalterne.

Morsø_2 
Techo K-åbent monteret med ilagt "hvid skibsfuge". Giver et roligt klassisk udseende.

 

Morsø_1
K-åbent med integreret lysarmatur i mødelokalet.

 

 

retur til toppen

 

Downloads
Designed by Co3 Web Agency