TechoKlimaInspiration

til forsiden

 

Velkommen til vore Inspirationssider.
Vi har opdelt referencerne i en varme-, en køle- og en luftsektion.

 

Varme:
VI har udført strålevarmeprojekter overalt i Danmark og har haft fornøjelsen at være med til opførelsen af mange markante danske bygninger.
Vi har leveret strålevarme (TechoSport) til flere hundrede idræthaller gennem årene og har derved opnået stor ekspertise på dette område.
Bl.a. har vi leveret strålevarme til Ballerup Super Arena, Gigantium i Aalborg og 
Ikast-Brande Arena.
Vores TechoDesign strålevarme er monteret i mange showrooms, butikker og i mange restaurerede bygninger, hvor der har været høje krav til udseende og placering af strålevarmen. Bl.a. har vi leveret til projekter som Remisen i Brande og Spinderihallerne i Vejle.

 

klik her for referencer om  Varme

 

retur til toppen

 

Køl:
VI har et bredt program af komfort køleløsninger, og har bl.a. leveret køleløsninger til Politiet, DR Byen, til pengeinstitutter og til den private sektor, bl.a. Deif i SKive, Bo-Concept i Herning og Lego i Billund. Ved at klikke på nedenstående link, kan du se reference billeder af et udpluk af projekter med køl. 

 

Klik her for referencer om Køl

 

retur til toppen

 

Loftløsninger:
Her kan du se nogle af de loftprojekter, vi har leveret. Bl.a. et flot strækmetal hos Co3 Web agency og et galvaniseret perforeret loft med firkantet perforation hos A-Tex A/S i Herning 

 

Klik her for referencer om loftsystemer

  

 

 

retur til toppen

Downloads
Designed by Co3 Web Agency